Mina sminkfavoriter

Som make up artist ingår det i sitt yrke att ha koll på de senaste produkterna inom sminket och att prova och jämföra olika märken för att hitta sin favorit är självklart! Jag har provat en hel del, men det är bara vissa som jag tycker har det där lilla extra.:)
Too faced blev en av mina favoriter på en gång. De har skuggor med Bra pigment, deras kajalpennor är mjuka och sitter som berget (men går lätt bort med sminkrengöring). Har ni provat deras mascara "Lash Injection" kommer ni inte vilja ha något annat. Det finns inte många volym mascaror som är bättre än just denna! Med den tjocka borsten finns det inte en chans att den missar något "frans-strå" och eftersom den är såpass tät så bildar den inga klumoar efter sig, som annars är det negativa med andra volymmascaror. Kolla in deras hemsida, man vill ju inget hellre än att införskaffa alla produkter eftersom de är så läckert förpackade!:)
Andra märken som ligger i min sminkväska är bl a. det svenska sminkmärket Make up store som har underbara produkter! Kan inte få nog utav deras matta ögonskuggor som sitter hela dagen utan att "försvinna".
Youngblood har fantastiskt bra puderfoundation! Alla deras produkter är mineralsmink, innehåller alltså inga skadliga produkter för hyn, såsom parfym, koncerveringsmedel, oljor eller talk m.m..Har provat olika mineralsminksmärken men är bara nöjd med Youngblood och deras pudefoundation som faktiskt täcker lika bra som en vanlig foundation! Deras läppstift är också att rekomendera, känns i princip lika mjuk som lypsyl!
Ps. Får absolut inte betalt för att skriva om detta...det kommer Helt från mina egna åsikter.Ds

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja verkligen..

Postat av: louise

kika gärna in i min blogg är du gullig. släng in en kommentar med är du söt :)

kramar!http://louiseblomzth.blogg.se/

2009-10-06 @ 21:06:11
URL: http://louiseblomzth.blogg.se/
Postat av: S

Finns Too Faced att köpa hos någon återförsäljare i Sverige eller är det via deras hemsida man får beställa? :)

Är lite sugen på mascaran :P

2009-10-06 @ 21:47:17
URL: http://tweetysweety.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback