På väg mot Nyköping

Gör mig i ordning för att åka iväg alldeles strax...ska till Nyköping...(?) Ska hälsa på en gamal vän som jag inte träffat på 3 år också tror jag..Som ni kanske förstår så åkte jag sällan ner hit till hemmatrakterna under min tid i Sundsvall. Det är så långt i mellan och när jag jobbade så mkt som jag gjorde, så fanns det inte tid för en resa ner helt enkelt..:( Tråkigt, men sant.
Kommer hem sent ikväll igen, så under tiden får ni gärna kommentera videoinlägget och komma med mer förslag som ni vill att jag tar upp i videobloggarna! :)
Ska ringa en duktig fotograf från sthlm idag med och planera in ett möte med honom för framtida jobb! Ska bli kul att få jobba med nya fotografer, även om Kristofer som jag jobbat med är väldigt skicklig han med!:) Men jag behöver fler jobb och därmed fler fotografer jag kan sammarbeta med.
För alla er som vill ha tips på hur man tar hand om fet hy, när det gäller make up så kommer det svar på det i morgon! Ställ gärna frågor ang. detta nu under dagen, så kommer jag svara på det tills imorn!
XO

Kommentarer
Postat av: natalie

woho, nyköping hehe, hur länge stannar du i nyköping? :P

2009-10-07 @ 17:18:33
Postat av: FREDRIKA SVARAR

SV. Stannade bara i 5 timmar.:)

Postat av: Kristofer

Va!!!? Du skall inga andra fotografera hava jämte mig!!! :o)Lycka till Fredrika! Sköt om dig!

2009-10-08 @ 08:54:21
URL: http://www.kristoferlonna.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback