Fredrikas Tips!


Igår var jag och solade solarium...detta pga. jag kände mig alldeles för blek för att kunna bära klänningen jag ska ha på mig på lördag...det är också ett sätt för många att känna sig fräsch såhär på vinterhalvåret då man inte har en chans att sätta sig ute i bikini och förbättra sin solbränna.
Vet att solning i solarie är det sämsta metoden (spraytan kan rekomenderas!!) MEN, väljer man att lägga sig i solariet så kan jag rekomendera att lägga en tröja eller nåt på ansiktet för att skydda det mot det starka UV-ljuset.
Du slipper bränna dig på näsan och läpparna (som kan vara otroligt känsliga) och framför allt så förhindrar man för tidigt åldranade iform av små rynkor..de flesta av oss använder ju ändå puder/foundation i ansiktet, så ingen kommer märka någon skillnad om du solat aniktet eller inte.
Solar du ansiktet för att slippa använda puder, så rekomenderar jag att du istället provar "brunutansol" i ansiktet!

Glöm inte att återfukta huden med en fuktighetsgivande ansikteskräm för just Din hudtyp. Viktigt nu när kylan tränger sig på och gärna torkar ut huden..Kommentarer
Postat av: Elin

Hej tjejen älskar din blogg ! Men jag tycker du borde skaffa en mer trendig/cool bloggdesigne, ett tips bara. Hade kanon :) Kram

2009-10-16 @ 14:05:56
Postat av: FREDRIKA SVARAR

Hej Elin och TACK så mkt!! Jo, en ny bloggdesign är på G!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback