Budget-tips!

Var nere på stan tidigare idag och kollade upp lite "budgetsmink". Tyvärr så strejkar min mobil och vägrar att lägga över bilderna jag tog till datorn, så jag ska försöka leta upp andra bilder så det blir lite enklare att hänga med.
Som ni vet så är ju Mabyline, Maxfactor, Nivea, Isadora, Viva La Diva de vanligaste märkena som man hittar på bl a. H&M, Lindex, KICKS, Åhléns m.m...så nu tänkte jag ge Mina tips på favvoprodukter från just dessa märken..
  • Viva La Diva-  har de billigaste produkterna av dessa märken, med ögonskuggor/rouge/nagellack m.m från 50:-. Det här märket kan jag verkligen rekomendera till er som vill ha bra smink till lågt pris. Själv använder jag deras "ögonbrynskuggor" och deras svarta kajal + att jag äger massa nagellack från det här märket!
  • Isadora- Har riktigt bra ögonskuggor!
  • Mabyelline, Maxfactor- Tar de i samma punkt eftersom jag tycker de är likvärdiga både i produkter och pris. Båda har bra ögonskuggor som sitter på plats och även prisvärda mascaror och kajaler/eyeliners.
  • Nivea- Har inte fått någon direkt uppfatting om deras produkter (tyvärr inte provat så mkt ur deras sortiment, men jag kan rekomendera deras läppstift som är mjuka och härliga!) Kan iaf säga att deras foundations har en bra konsistens som bevarar hudens fuktighet under dagen.
Har fått frågor ang. vart man hittar bra sminkborstar och vilka Jag använder.
Svaret på det är att Bra sminkborstar hittar man oftast i välsorterade sminkbutiker..Mina är från märket Mist och jag har även lite penslar från Nouba som också är riktigt bra!
Det ni ska tänka på när ni köper penslar/borstar är att de ska vara täta och mjuka. Jämför man en billig pensel med en lite dyrare så känner man Stor skillnad. Det Kostar att köpa bra penslar, men införskaffar man sig penslar av bra kvalitet så kan de hålla i 5-10 år och även längre om man tar han om de på rätt sätt (rengör osv..).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback