Uppdatering + 1 års jubilum av Min blogg!:D

Då va det dax att göra en uppdatering i bloggen kände jag, va ju inte igår, inte i förrgår...men nu e jag på g igen!

Kom att tänka på att det va nästan exakt ett år sedan jessica "bad" mej skaffa en blogg, borde firas med ett uppdaterat inlägg tycker jag!:)

Kan ju göra en kort sammanfattning för er som inte vet vad jag har gjort den senaste tiden och sysslar med nuförtiden..:)

Tog examen som make up artist och hårstylist vid make up institute i Stockholm 30/11-06. *WIIIHOOOOO*
Fick ett underbart jobb under skoltiden i PUB...butiken heter "pashion cosmetics" och är en nystartad kosmetik kedja i sverige. Otroligt kul att vara med helt från starten!!

15/12 flyttade jag ut från den fina förorten Bromma i sthlm för att bosätta mej Mitt i smeten, inte mindre än på Valhallav. i vasastan!!;)
Delade lägenhet med ingen mindre än Linda Hellström. En Otroligt rolig, ärlig och öppen tjej som man kan snacka vadsomhelst med, även om det i verkligheten skiljer 8 år mellan oss så känns det som vi är i samma ålder, vi har så otroligt mycket gemensamt, Du & Jag. *SAKNAR DEJ*

...blev sedan frilansare på MIST, då pashion stängde ihop för att senare öppna en större frächare butik i det nya super coola ungdomsvaruhuset som ska öppna i gamla "debenhams" på drottningg, slutet av mars.
Kommer dock inte kunna vara med på invigningen eller jobba där överhuvudtaget, eftersom jag inte längre bor kvar i huvudstaden..*belive it or not* men jag har nu (ganska så nyligen) hamnat i Sundsvall av alla städer i världen.
..trodde aldrig jag skulle hitta min stora kärlek igen, men OJ vad fel man kan ha!!:D Är nu sambos med den underbaraste killen man kan tänka sej. *SMACK*

Jaaa........det va väl allt i sin korthet.

Nu undrar ni säkert varför jag ens fick tanken på att flytta från sthlm..men jag känner att jag gjort mitt där. Har många fina, underbara och roliga minnen från sthlm, men det va då...den tiden är förbi, och alla som känner mej vet att jag ska njuta av livet fullt ut och prova på det mesta som man kanske inte borde, eller ens hade vågat drömma om, det e så jag blev mej själv.;)Ta vara på alla fina stunder som finns..och våga göra sånt ni inte trodde ni skulle våga.

Saknar dej Alexandra, men snart ses vi igen, å då är det PAAAARTY som gäller!;)