Sommar, sommar, sommaaaar..:)

Mycket har hänt sedan jag skrev sist..
Börjat jobba på H&M, går prima! Jag har även gjort en till sminkning som jag blev riktigt nöjd med! *kuul*

I helgen var det midsommar, som förmodligen ingen undankommit.:)
Hörde att södra delen av landet var nerdränkt med regn hela midsommar helgen...*tihihii* Här uppe i norrland har det varit sol och varmt heela helgen! *lovely*

Fredagen blev lugn, var hemma med älsklingen, solade på dagen,  grillade på kvällen med lite vin å bara softade tillsammans, helt underbart!

Lördagen däremot blev lite annorlunda, om ni undrar varför vi inte va i väg på någon midsommarfest i fredags när vädret var så underbart så berodde det på att vi på lördagen skulle på bröllop (robbans syrra å hennes blivande man, vigde sej.:) ) och sjunga ett litet medley som vi hade spikat ihop för ca. en vecka sedan, därför ville vi inte vakna upp med sprängande huvudvärk på lördagen.:)

Blev en lyckad kväll i lördags, kul med bröllop ju!!:D

Igår (söndag) låg man ute i solen under förmiddagen, kollade fotboll och film under kvällen. Lagom soft dag igår med.:) pappa fyllde år igår oxå, ringde å sa grattis, eftersom jag inte kunde vara med på firandet..:)


Här kommer en liten bild från i lördags på mej och älsklingen..(klänningen jag har på mig har jag designat och sytt själv, det mesta..gjorde en hel del, hade jag bara haft på mej den guldiga klänningen utan mina detaljer och påsydda underklänning hade det sett ut som ett nattlinne..haha...hade svårt att välja vad jag skulle ha på mej på bröllopet, så jag gjorde min fantasi till verklighet, sydde klänningen som jag ville ha den.:)
image4..en liten bild på sminkningen jag gjorde för snart 2 veckor sedan oxå..!;)
image7


Ha det underbart så får vi se när jag orkar uppdatera bloggen här!!

adios!