ödet vet allt...och gör det enda rätta..

Kan inte komma på nåt riktigt dumt ord för det här....du är inte ens värd en enda bokstav i det alfabet som dina barn kommer att lära sig..

Trodde inte jag kunde drömma sann drömmar....men nu vet jag.

She´s there for you, why are u so selfisch?
When you lie 2 a face, with a smile on your face...

Tell me, who are u?
She's not a man, but u are not one eather..


No one cries 4 u.


mitt liv är en dokusåpa

Å så har man klarat av att fylla 20 igår...både bra å dåligt att fylla på valborg....det finns alltid nåt som händer på kvällen, men det är ingen som bryr sej om att jag fyller år...:(

Hade en så kallad 20 års förfest i lördags...just pga att alla vill fira valborg på söndan....Jag tackar verkligen Malin och Alexandra att ni kom..! Hade faktiskt riktigt kul i erat sällskap.
Däremot är ja jäkligt irriterad på en av mina närmaste vänner..Du vet att det är Dej jag syftar på. Fy faan.

Lyckades krascha mobilen igår med...FAAAAAN.
Det är ju såå bra när man väntar med att försäkra den till det är för sent..*stor tjuter*

I alla fall....finns inga ord hur mina känslor för 2 av mina "vänner" var i helgen.....jag kände mej som världens mest utstötta person..men jag sa vad jag tyckte å tänkte om de båda, å det kändes så jäkla braa!!

och...på tal om dokusåpa så är min en av de sämsta skulle jag tro..men ibland känns det bara så Underbart! och...ibland känns det som man bara vill försvinna ur kroppen å låta någon annan kliva in i den å förstå hur jag känner...det finns folk som kan berätta när/att de mår dåligt...jag kan inte det, å vill inte det lika mkt som jag vill berätta..men det är ingen som skulle kunna förstå ändå....ingen av de jag känner idag iaf.jag är så jäkla besviken