känslan av frihet

Känslan av att vara mej är en känsla av oro, rädsla, tveksamhet...just i kväll även nervositet inför morgondagen..

känslan av att sakna något, som är någon, men inte veta vem det är, är en känsla av tomhet..jag vet att du finns, men inte vem du är eller vart du är....
väntar på att du kommer och hämtar mej ifrån tomheten..

En känsla av att göra något man inte borde göra, är en känsla av frihet...att göra något man inte skulle få tillåtelse att göra av någon är Min känsla av frihet...att själv upptäcka sina misstag..jag vet att det kommer en dag då jag kommer ångra mig djup...från och med den dagen kommer jag inse vad detta har gått ut på, från och med den dagen har jag tillåtit mig själv att misslyckas, och förhoppningsvis ta lärdom av mina misstag..men även framföra vidare riskerna till sånna som är som jag, om det finns någon som mig..


jag

Bilden ska föreställa mej.


Ensam och övergiven.

För det första vill jag tacka min kära vän jessica..det va hon som fick mej att skaffa en blogg...här ska jag skriva ner allt jag tycker, täker å känner..enjoy.


Sitter å kollar på nyhetsmoron lörda, triss skrap...undrar vad den gamla gubben som vann 20 000:-/mån i 20 år ska göra av alla pengar..hm.

Iaf..skaffade bredband i går, köpte en sprillans ny dator i torsdags...å i dag skaffade jag en blogg, känns skönt att få skriva av sej lite.
Hur som helst..har vart vaken sedan 07.36 i morse..va ute å gick i det underbara vädret, eftersom det ändå inte va nån kul person inloggad på msn. haha.
Skulle jobbat idag, trodde jag..men jag e fortfarande sjuk...*tyck synd om mej*

Resten av dagen ska bli så slapp som möjligt. Lillebrorsan kanske kommer i kväll...så att man inte e helt ensam.
För det är det jag känner mej just nu....ENSAM.

~glöm igår, lev för idag, be för i morgon.~


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!