I hope I´m old, before I die..

Är trött på alla svek från dom man trodde va sina nära vänner..nu har man ingen kvar man kan lita på...ingen.

Jag lever min egna värld nu och försöker se possitivt och hoppas det inte kan bli värre än vad det nu är...gränsen för vad som gått för långt är nu nådd.

Jag har ingenting med det att göra, ändå får man höra sanningar man inte trodde fanns...falskt.
Det som förut skulle vara helt ofattbart har nu blivit en självklarhet..
Jag orkar inte vara inblandad i nått som en annan har startat, stå för det du gjort och låt det inte drabba dina närmaste, de som tidigare stöttat dej."tuff brud i lyxförpackning.."  jag lovar er,skenet bedrar..


drömmen som aldrig blir verklighet

Nu har jag drömt 4 st drömmar om honom inom en månad..och alla känns så verkliga att jag kan ta i han...drömmen i natt var den allra bästa..

Jag har blivit förälskad i någon jag aldrig kommer kunna komma i närheten av, inte närmare än 2 meter som den 1 juli 06.


mm...låter så larvigt att man kan tro det är en 7 åring som skriver detta inlägg...men det är bara jag, en tjej på 20 år som drömmer om han hon aldrig kommer få.


He's the one..
..and you are my entertainer in my dreams...;)

me..

..


en gåta som aldrig kommer att lösas..

Jag förstår mej inte på vissa personer..vissa personer förstår sej inte på mej...ändå säger de att de skulle göra/känna samma sak som jag..

vissa kanske är känsligare än andra...jag är nog en av dom..men bara de få gånger jag tappar kontrollen, de få tillfällen jag känner mej som andra...en sån som jag inte kan förstå mej på ibland..

Ödet är en gåta...en gåta som aldrig tycks lösas....


Jag kan inte styra över mina känslor..även om jag skulle kunna göra vad som helst för att få den chansen.